ΖΕΡΒΟΥ ΕΛΕΝΗ του Νικολάου

ΖΕΡΒΟΥ ΕΛΕΝΗ του Νικολάου     
Πολιτικός Μηχανικός Τ.Ε


Γεννήθηκε στο Λουτράκι Κορινθίας στις 23 Δεκεμβρίου 1981.  Η μητέρα της Δήμητρα Στέφα έχει εργαστεί στο παρελθόν ως ιδιωτική υπάλληλος και ο πατέρας της Νίκος Ζερβός είναι ανώτατο διοικητικό στέλεχος των ναυπηγείων Καραγιώργη στο Πέραμα. Η μικρότερη αδελφή της Ρούλα Ζερβού που, επίσης ζει στο Λουτράκι, εργάζεται ως αισθητικός.
Λόγω της ιδιαίτερης ευαισθησίας που έχει σε θέματα περιβάλλοντος και ανάπτυξης παρακολουθεί το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών «Περιβάλλον και Βιώσιμη Ανάπτυξη» που προσφέρει το Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Είναι απόφοιτος του τμήματος Πολιτικών Έργων Υποδομής του Ανώτατου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Αθηνών με την ειδικότητα του Τεχνικού Πολιτικού Μηχανικού και ιδιαίτερη εξειδίκευση σε έργα οδοποιίας, τεχνικά έργα οδοποιίας, έργα ύδρευσης και αποχέτευσης, λιμενικά έργα, κτιριακά έργα και πολεοδομικό σχεδιασμό. Φοίτησε στο 1ο Δημοτικό Λουτρακίου και στο Γενικό Λύκειο Λουτρακίου- Περαχώρας.
Μετά το πέρας των σπουδών της ζει στο Λουτράκι και εργάζεται στην Κόρινθο, ως Τεχνικός Πολιτικός Μηχανικός. Ως φοιτήτρια έχει εργαστεί σε τεχνικά γραφεία στην Αθήνα όπου ασχολήθηκε με την εκπόνηση μελετών για Δημόσια Έργα και για την κατασκευή κατοικιών αλλά και στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος ως υπάλληλος γραφείου.
Έχει πάρει μέρος σε πολλές συλλογικές δράσεις που αφορούν το περιβάλλον και ασχολείται με το θέατρο και το κόσμημα ως χόμπυ, καθώς παρακολουθεί μαθήματα στον Πολιτιστικό Σύλλογο Λουτρακίου.

Αναγνώστες