ΤΣΑΝΤΙΛΑ ΜΑΡΙΑ (ΜΑΙΡΗ) του Ευθυμίου

ΤΣΑΝΤΙΛΑ ΜΑΡΙΑ (ΜΑΙΡΗ) του Ευθυμίου    
 Γραμματειακή υποστήριξη
 
Γεννήθηκε στην Τρίπολη Ν. Αρκαδίας το 1965. Τα τελευταία 15 χρόνια κατοικεί μόνιμα στο Λουτράκι. Είναι μητέρα τριών παιδιών (Σίμος, Κάτια, Πόπη).
Εργάζεται ως Δ/ντρια στα γραφεία της ΝΟ.Δ.Ε-Ν.Δ του Ν. Κορινθίας.
Είναι Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Αρκάδων Ν. Κορινθίας «Θ.Κολοκοτρώνης».
Είναι τελειόφοιτος Λυκείου και έχει παρακολουθήσει μαθήματα Κοινωνιολογίας, Ψυχολογίας, Θεατρολογίας, Δημοσίων Σχέσεων, Αγγλικής Λογοτεχνίας, Γαλλικών στο ELMHURST COLLEGE του Chicago των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής.
Μιλά άπταιστα Αγγλικά.
Η ανιδιοτελής ενασχόληση της με τα κοινά είναι συνεχής. Διετέλεσε επί 12 συναπτά έτη, Πρόεδρος των Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων του Α΄ Δημοτικού – Γυμνασίου – Λυκείου Λουτρακίου και αντίστοιχα Γραμματέας και μέλος των εκάστοτε Σχολικών Επιτροπών με σημαντικό έργο, δεδομένης της ευαισθησίας και της πραγματικής αγάπης της προς τα παιδιά και τη νεολαία.
Αναπληρωματικό μέλος της Δημοτικής Επιχείρησης Δ.Ε.Τ.Α.Λ.Π (2002-2005) με συνεχή παρουσία στα συμβούλια και εκπρόσωπος του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας σε Διεθνείς Εκθέσεις Τουριστικού ενδιαφέροντος.
Υπεύθυνη του Λαογραφικού Μουσείου Λουτρακίου (2004-2006) με σημαντική προσφορά στην αναβάθμιση του και στο πρόγραμμα Βιωματικών Εργασιών με τους μαθητές των σχολείων του Δήμου μας μέσα από εκδηλώσεις και πολιτιστικά δρώμενα, με απώτερο σκοπό τη γνώση της Ιστορίας και των Παραδόσεών μας.
Γραμματέας της ΔΗΜ. Τ.Ο-ΝΔ του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας (2006-2009).
«Είμαστε ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΟΛΟΙ, για το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον του τόπου μας».

Αναγνώστες